تجزیه و تحلیل SWOT برای سالن های زیبایی

سالن های زیبایی در یک صنعت رقابتی با بازارهای هدف متنوع درگیر هستند. با چنین تنوعی در یک صنعت همیشه در حال تغییر، سالن های زیبایی باید رویکردی تهاجمی و استراتژیک برای حفظ مزیت رقابتی داشته باشند. تجزیه و تحلیل SWOT ابزاری برای ایجاد این استراتژی ها است.
SWOT مخفف کلمات  Strengths, Weaknesses, Opportunities وThreats  به معنای نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدها می باشد. این استراتژی به کسب‌وکارها، از جمله آرایشگاه‌ها، کمک می‌کند تا ضمن طبقه‌بندی مناطق و جایگاه هایی در کسب و کار که نیاز به بهبود و تعدیل دارند، حوزه‌هایی را که در آنها برتری دارند را نیز شناسایی کنند.

استراتژیSWOT برای کسب و کارهای زیبایی
آیا شما هم می خواهید بدانید در کسب و کار خود روی چه چیزی تمرکز کنید؟ پس تجزیه و تحلیل SWOT مختص سالن های زیبایی می تواند پاسخی برای تمرکز بر روی عوامل کلیدی کسب و کار شما برای ایجاد یک سالن زیبایی موفق باشد.
آیا شما نیاز به راهنمایی در مورد نحوه پیاده سازی تحلیل SWOT برای سالن خود دارید؟ پس مقاله زیر را مطالعه کنید.

تحلیل SWOT چیست؟

تجزیه و تحلیل SWOT، فرآیندی است که طی آن یک سازمان یا تیم، نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدات خود را بررسی می کند.

هدف از تمرین، ایجاد درک دقیق‌تر از آن چیزی است که در کسب و کار شما به خوبی عمل می‌کند، یا اینکه چه چیزی می‌تواند بهبود یابد، چه فرصت‌هایی در حال حاضر در دسترس است و یا چه تهدیداتی ممکن است برای یک سالن زیبایی وجود داشته باشد.

فرآیند تجزیه و تحلیل SWOT برای هر نوع کسب و کار سالن زیبایی، صرف نظر از اینکه چقدر بزرگ یا کوچک است، می تواند مورد استفاده قرار گیرد و برای تمام کسانی که در صنعت مو و زیبایی مشغول به انجام یک تجزیه و تحلیل swot سالن هستند، نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت.

SWOT به چه معناست؟

SWOT مخفف Strengths، Weaknesses، Opportunities و Threats است. این فرآیند در دهه 1960 توسط آلبرت اس. هامفری توسعه یافت. این استراتژی یک فرآیند پیچیده نیست. یک فرد می تواند به آسانی آن را رهبری کند اما این تجزیه و تحلیل می تواند یک تلاش گروهی باشد.

استراتژیSWOT برای کسب و کارهای زیبایی

تجزیه و تحلیل SWOT چگونه کار می کند؟

تجزیه و تحلیل SWOT گاهی اوقات به عنوان تجزیه و تحلیل داخلی-خارجی نیز شناخته می شود. این به این دلیل است که عناصر نقاط قوت و ضعف عمدتاً در مورد عوامل داخلی یک تیم یا تجارت اعمال می‌شوند، در حالی که عناصر فرصت‌ها و تهدیدها بیشتر به عوامل خارجی مربوط می‌شوند.

چه زمانی باید آنالیز SWOT انجام داد؟

معمولاً هنگام نوشتن طرح بازاریابی سالانه سالن یا بخشی از طرح کسب و کار سالن خود باید یک تحلیل SWOT  انجام دهید اما در صورت تمایل می‌توانید آن را در هر زمان به صورت مستقل انجام دهید.

این استراتژی همیشه یک راه عالی برای ایجاد تمرکز بر روی برنامه های تجاری شما است.

فراموش نکنید که از تیم خود برای بازخورد آنها در مورد تجزیه و تحلیل SWOT سالن خود بپرسید.

نقاط قوت

شناسایی نقاط قوت یک سالن زیبایی گاهی اوقات می تواند به آسانی نگاه کردن به مشتریان باشد. یک سالن زیبایی با فهرست مشتریان فراوان، نشانه بازاریابی موفق، عملیات خوب و مدیریت قوی مشتری است. با این حال یک تحلیل قوی دلایل قوی بودن آن نقاط قوت را مشخص خواهد کرد. عواملی مانند یک تیم به خوبی آموزش دیده و یک مکان پر رفت و آمد ممکن است از نقاط قوت اصلی سالن باشند.
در شناسایی نقاط قوت معمولاً از افراد خواسته می شود تا به آنچه احساس می کنند در حیطه کسب و کار به خوبی عمل می کند و اینکه چه نقاط قوتی در تیم و کسب و کار نهفته است فکر کنند. این ممکن است شامل ویژگی های مثبت تک تک کارکنان و همچنین نحوه کار آنها به عنوان یک تیم باشد.

استراتژیSWOT برای کسب و کارهای زیبایی

اینکه کسب و کار چقدر موفق است و چه چیزی باعث موفقیت آن می شود را می توان به تفصیل مورد بحث قرار داد و نکات مثبت را برجسته کرد. به عنوان مثال:

آیا سالن دارای محصولات مناسب با قیمت مناسب است؟
آیا درمان ها و فرآیندهای خاصی برای مو وجود دارد که سالن در آن برتری داشته باشد؟
آیا از مکان سالن به طور کامل استفاده می شود؟
شرکت‌کنندگان می‌توانند از دیدگاه خارجی و مشتری به سالن نگاه کنند تا از بحث در مورد نقاط قوت آن بیشترین بهره را ببرند.

نقاط ضعف

نقاط ضعف را می توان در رسیدها و قبض های ورودی سالن زیبایی منعکس کرد، اما نه همیشه. به عنوان مثال عدم آموزش مناسب آرایشگر و مراقبت ضعیف از مشتری می تواند مانع از درآمد آرایشگاه شود، اما به طور کامل آن را محدود نمی کند. شناسایی نقاط ضعف آرایشگاه اولین قدم برای بهبود استراتژیک است. هنگام تکمیل این بخش مهم است که نگاهی بی طرفانه به سالن زیبایی خود داشته باشید. نقاط ضعف می تواند به سادگی کمبود موجودی یا به چالش کشیدن مکان نامناسب با فضای محدود و پارکینگ باشد.

در کل شناسایی نقاط ضعف شامل مواردی می شود که می توان بهتر انجام داد.

این ممکن است شامل مسائلی مانند کمبود کارکنان، محدودیت در مکان سالن، نحوه چیدمان، مکان، تبلیغات و غیره باشد. چه چیزی می توانید از رقبای خود در همان منطقه بیاموزید؟

به طور کلی، نقاط ضعف را می توان به عنوان طرف دیگر نقاط قوت شناسایی کرد.

ناحیه ای که سالن زیبایی در آن قوی است معمولاً یک نقطه ضعف را نیز برجسته می کند.

فرصت ها

در حالی که نقاط قوت و ضعف جنبه های داخلی تجزیه و تحلیل آرایشگاه هستند، بخش فرصت ها و تهدیدات SWOT جنبه های خارجی سالن را ارزیابی می کنند. به عنوان مثال ترندها و مدل های موی در حال تحول می تواند فرصت های زیادی را برای سالن زیبایی ایجاد کند. فرصت‌ها می‌تواند شامل معرفی مدل‌ها و روش‌های آرایش جدید، معرفی لاین ها و برندهای جدید محصولات در موجودی سالن و جذب بازار مشتری جدید باشد.

استراتژیSWOT برای کسب و کارهای زیبایی

چه منابعی مانند فرصت هایی برای تبلیغات در دسترس شما هستند؟
چه فناوری یا فرآیندهای جدیدی را می توانید امتحان کنید؟

نقاط قوت و ضعف باید در بررسی فرصت ها تغذیه شود:
مثلاً آنها چه فرصت هایی را ایجاد می کنند؟
چه نقاط ضعفی را می توان با از بین بردن آنها به نقاط قوت تبدیل کرد؟
آیا ترندهای فعلی ای مانند رنگ های خاص رنگ مو وجود دارد که بتوان از آنها برای تشویق افزایش تجارت خود در سالن زیباییتان استفاده کنید؟
آیا تبلیغات ویژه ای وجود دارد که بتوان از آنها برای تشویق بیشتر مشتریان استفاده کرد؟
آیا محصولات جدیدی وجود دارد که سایر سالن های این منطقه ارائه نمی دهند؟

تهدیدات

تهدیدهای سالن های زیبایی مواردی هستند که معیشت کسب و کار را تهدید می کنند. اینها می توانند از رقبای جدید گرفته تا تغییر انتظارات در بازار، مسائل مالی و ترندها و تغییرات در قوانین و مقررات صنعت متغیر باشند. با اینکه بسیاری از تهدیدها را نمی توان تغییر داد، صاحب یک کسب و کار سالن زیبایی باید تهدیدات را شناسایی کند تا سازگاری های استراتژیک برای غلبه بر چالش های قریب الوقوع ایجاد کند. شناسایی تهدیدها در اسرع وقت می تواند به کاهش آنها کمک کند یا حداقل اپراتورهای سالن را قادر می سازد تا تأثیر را کاهش دهند.
به عنوان مثال پایگاه مشتریان آرایشگاه ممکن است توسط یک آرایشگاه جدید که وارد منطقه می شود، تهدید شود. اگرچه نمی‌توانید آرایشگاه جدید را مجبور به حرکت کنید اما می‌توانید استراتژی‌های جدیدی برای مقابله با رقیب جدید ایجاد کنید. پایگاه مشتریان خود را حفظ کنید و مشتریان جدیدی جذب کنید. اینها ممکن است شامل معرفی سبک های جدید، ارائه تبلیغات و محصولات ویژه جدید و ارتقای مزایای مشتریان سالن باشد.

انجام تجزیه و تحلیل swot سالن باید بخشی از فرآیند ارزیابی منظم از موفقیت سالن شما باشد…

و به یاد داشته باشید که این فرآیند می تواند برای تمامی حوزه های زیبایی مانند زیبایی و درمان، ناخن و … نیز استفاده شود.

برای اینکه یک فعالیت “همیشه” باقی بماند، تجزیه و تحلیل swot سالن می تواند به عنوان یک ابزار منظم برای ارزیابی عملکرد و برجسته کردن راه های بهبود آن استفاده شود.

هرچه تجزیه و تحلیل SWOT بیشتر انجام شود، کارکنان با استفاده از آن آشناتر و راحت تر خواهند شد.

امتیاز دهید