یک مربی کسب و کار چه می کند؟ تبدیل شدن به یک مربی کسب و کار راهی عالی برای کمک به صاحبان مشاغل است که کسب و کار خود را اداره کنند و به اهداف تجاری خود دست یابند. در این مقاله ما به اینکه یک کوچ کسب و کار چه کاری انجام می دهد،چگونه به مشتریان خود کمک می کند و برای تبدیل شدن به یک کوچ کسب و کار چه کاری باید انجام داد می پردازیم.
کوچ کسب و کار چیست؟
مربی کسب و کار یک مربی حرفه ای است که از صاحبان مشاغل حمایت می کند، آموزش می دهد و انگیزه ایجاد می کند. آنها توصیه هایی را برای چشم انداز، رشد و اهداف یک شرکت ارائه می دهند. مربیان کسب و کار موثر با اینکه انگیزه ایجاد می کنند اما در کنار آن استراتژی هایی را برای کمک به رشد کسب و کار پیاده سازی و اولویت بندی می کنند.
بیشتر بخوانید: با انواع خدمات مشاوره سالن زیبایی آشنا شوید!
کوچ کسب و کار چه کاری انجام می دهد؟
مربیان کسب و کار ممکن است مسئولیت های مختلفی را بر عهده بگیرند. برخی از وظایف مربی کسب و کار عبارتند از:
- ارائه مشاوره به مشتریان در مورد برنامه ها و استراتژی های جدید
- مسئولیت پذیر و با انگیزه نگه داشتن مشتریان
- برقراری ارتباط با مشتریان برای درک بهتر چشم انداز و اهداف آنها
- کمک به مشتریان در جهت رشد شرکت، اهداف و توسعه برنامه
- ارزیابی نقاط قوت و ضعف مشتری و هدایت توسعه
- کمک به مشتریان برای رشد کسب و کار خود از ابتدا
- کمک به مشتریان در استفاده از مهارت های شخصی برای بهبود کسب و کارشان
- راهنمایی مشتریان در تکمیل وظایف رشد استراتژیک کسب و کار
- نظارت بر رشد کسب و کار و ایجاد روش هایی برای بهبود
- تجزیه و تحلیل برنامه های استراتژیکی که به موفقیت ها و یا شکست های شرکت کمک کرده اند
دلایل استخدام کوچ کسب و کار
به عنوان یک صاحب کسب و کار ممکن است دریابید که برای ارتقای کسب و کارتان به سطح بعدی به حمایت بیشتری نیاز است. به عنوان یک شخص ثالث، مربی کسب و کار مزایای زیادی را ارائه می دهد از جمله:
- ارائه دیدگاه بی طرفانه
- ارائه انتقادی سازنده
- رفع موانع ذهنی
- پیشنهاد روش ها یا طرح های جدید
- ارائه فرصت های جدید
چه جنبه هایی از کسب و کار با وجود کوچ کسب و کار سود می برد؟
در حالی که یک مربی کسب و کار می تواند به جنبه های مختلف کسب و کار مشتری کمک کند اما تمرکز اصلی به طور کلی بر رشد کلی کسب و کار شما است. هرچه یک کسب و کار رشد بیشتری داشته باشد موفق تر و سودآورتر خواهد بود. از آنجایی که همه صاحبان مشاغل می خواهند کسب و کارشان موفق باشد مربیان کسب و کار در کنار آنها برای تحقق آن تلاش می کنند.
جنبه های دیگر ممکن است شامل برنامه ریزی مالی، استراتژی های رشد کسب و کار یا برنامه ریزی کلی باشد. یک کوچ کسب و کار همچنین می تواند در موارد زیر به شما کمک کند:
- راه اندازی کسب و کار شما
- ایجاد یک طرح تجاری برای هدف و ارزش کسب و کار
- استراتژی های بازاریابی و ترویج آن
- توسعه یا استراتژی های مالی خاص
- عیب یابی مشکلات یا ناکارآمدی های تجاری
از یک کوچ کسب و کار چه انتظاری باید داشته باشیم؟
یک مربی کسب و کار باید بتواند به شما در افزایش درآمد کسب و کار، ارتقاء رشد کلی و رسیدن به اهداف خاص کمک کند. مربیان کسب و کار تاثیرگذار اغلب برنامه ها، اقدامات و اهداف قابل اندازه گیری ثابتی را طراحی می کنند.
یک مربی کسب و کار توجه و شفاف سازی کامل شما را می خواهد. هدف این است که بر روی کسب و کار خود کار کنید بنابراین با وجود برنامه شلوغ باید بتوانید زمانی را برای پاسخ صادقانه به سوالات مربی خود اختصاص دهید و اگر می خواهید به اهداف خود برسید به توصیه های او گوش دهید.
تفاوت بین یک کوچ کسب و کار و یک مشاور کسب و کار چیست؟
در حالی که یک مربی و یک مشاور هر دو برای کمک به حل مشکلات در تجارت شما تلاش می کنند، رویکردهای آنها کاملاً متفاوت است. یک مربی کسب و کار روی شما به عنوان یک مالک و رهبر تمرکز می کند. یک مشاور کسب و کار بر روی کسب و کار و نحوه عملکرد آن تمرکز می کند.
تبدیل شدن به یک مربی کسب و کار
اگر به دنبال شغلی در این حرفه هستید رعایت معیارهای خاصی اهمیت دارد از جمله:
- اخذ مدرک در یک تجارت یا رشته مرتبط
- در زمینه کسب و کار خود با تجربه شوید
- ثبت نام در دوره هایی که گواهینامه مربیگری تجاری را ارائه می دهند
- ایجاد یک شبکه قوی و با سابقه
- ایجاد پایگاه مشتری بسته به زمینه تخصصی شما
بیشتر بخوانید: ویژگی های مربی کسب و کار چیست؟
برای تبدیل شدن به یک مربی کسب و کار چه مهارت هایی لازم است؟
به عنوان یک مربی کسب و کار داشتن ترکیبی خوب از مهارت های سخت و نرم بسیار مهم است. هر دو به شما کمک می کنند تا به طور کلی یک کوچ کسب و کار تاثیرگذار باشید. در اینجا چند مهارت کلی وجود دارد که باید هنگام در نظر گرفتن این حرفه داشته باشید:
- مهارت های نرم افزاری کامپیوتر: درک مهارت های اساسی کامپیوتر به عنوان یک مربی کسب و کار مهم است. شما از این مهارت ها برای تحقیق، اندازه گیری هدف، ایجاد استراتژی و بودجه مالی استفاده خواهید کرد.
- مهارت های ارتباطی: مربیان کسب و کار اغلب به طور نزدیک و مستقیم با مشتریان خود کار می کنند بنابراین شما باید بتوانید به طور موثر با آنها ارتباط برقرار کنید.
- مهارت های بین فردی: به عنوان یک مربی کسب و کار باید به مشتریان خود انگیزه دهید، رهبری کنید و صبور باشید. داشتن مهارت گوش دادن نیز مهم است.
- مهارت های سازمانی: به عنوان یک مربی کسب و کار، باید سازماندهی بالایی داشته باشید تا به برنامه ریزی، اجرا و اندازه گیری استراتژی ها کمک کنید.